Onderwijs

"Zing Alleluia" kan perfect dienen als liturgische liedbundel voor de lagere school. 
- De leerling kan zijn/haar boekje personaliseren door zijn/haar naam in te vullen op de cover waar een invulvak voor de naam voorzien is. Zo heeft elke leerling zijn/haar eigen boek én een eigen cd om de liederen ook thuis te beluisteren.
- Er zijn liederen voorzien voor alle graden. Dit wordt aangeduid met kleine symbolen.
- Het boek kan meegroeien met de leerling doorheen de 6 jaren lagere school en telkens opnieuw gebruikt worden bij de liturgische momenten als eerste communie, schoolvieringen etc... Daarenboven zijn sommige liederen ook bruikbaar in het kader van de godsdienstles of de algemene schoolpastoraal. 
- Door met "Zing Alleluia" te werken groeit er een liturgisch repertoire in de school. Dit biedt dan een duurzaam antwoord op de altijd terugkerende vraag: "Wat gaan we zingen in de schoolviering?"

GRATIS ZANGSESSIE IN UW SCHOOLWanneer een school beslist in zee te gaan met "Zing Alleluia" als liturgisch repertoire en voor alle leerlingen een liedboek koopt, kan de school een gratis zangsessie aanvragen. Een professioneel dirigent en begeleider komt dan op een af te spreken moment naar de school om in één of meerdere sessies (maximum één uur per graad) de liederen uit het boek aan te leren.

Met al uw vragen rond "Zing Alleluia" in het onderwijs kan u via mail terecht bij Jos Bielen. klik hier om een mail te sturen